tentekomai_logo


tentekomai

Home Taiko Instrumenten Foto's Workshops Verkoop Verhuur Contact

Workshops


 

>>> Klik hier voor een foto-impressie op groot formaat.

Taiko workshops april 2014
Na afloop van de tournee van Tenko in maart 2014 zullen twee toppercussionisten van Tenko op zondag 6 april a.s. 2 unieke taiko workshops verzorgen in Rotterdam.

> meer informatie en inschrijven


Workshops algemeen
De workshops zijn bedoeld voor particulieren, bedrijven en organisaties. Tijdens een workshop leert men een aantal basistechnieken voor het bespelen van de taiko, de juiste speelhouding (Kamae) aan te nemen, de wijze waarop men de bachi moet hanteren, oefent men verschillende ritmes in groepsverband, en doet men stemoefeningen. Fysieke training is tevens onderdeel van een taiko workshop.

Taiko workshops voor bedrijven
Een taiko workshop is een inspirerende uitdaging om met je team aan te gaan en levert een unieke teambuilding ervaring op. Taiko spelen is meer dan drummen, het is een beleving. Het is niet alleen de muziek die je maakt, voelt en hoort. Het is ook de fysieke lichaamsbeweging die je geest en lichaam één maakt. De workshop is interactief en leent zich voor gezelschappen van minimaal 4 en maximaal 12 personen.

U hoeft niets van muziek af te weten om aan een workshop deel te nemen maar een gezonde fysieke conditie is aanbevolen. De workshops kunnen op diverse locaties gegeven worden, ondermeer bij Japans Cultureel Centrum Shofukan te Rotterdam.
Arrangementen of een aanvullend programma kunnen wij desgewenst verzorgen.
Eventueel kunnen de workshops in-company worden verzorgd. De locatie dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen en de faciliteiten dienen toereikend te zijn.

Prijzen van de workshops zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie, de tijdsduur en specifieke wensen. Bent u geïnteresseerd in het volgen van een workshop of wenst u meer informatie te ontvangen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie..